Bij Madelief werken wij met een vast en ervaren team waarbij openheid en eerlijkheid centraal staan. Communicatie tussen de ouder en leidster is één van de speerpunten die aansluit bij onze visie. Met het natuurlijke en kleinschalige karakter van kinderdagverblijf Madelief bieden wij een rustpunt voor uw kind.

Mijn naam is Jantine en woon samen met mijn vriend in Laren. We hebben 2 zoontjes.

Na het behalen van mijn SPW4 diploma ben ik gelijk aan het werk gegaan in de kinderopvang. Inmiddels heb ik daar al jaren ervaring in opgedaan. Ik vind het mooi om te zien hoe elk kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt. Ieder kind heeft een eigen benadering nodig.

Kinderen zijn zo eerlijk en spontaan, elke dag is weer anders. Daar kan ik echt van genieten!

Stamgroep: Koddige Kevertjes

Ik ben Suzanna Klein Gunnewiek en ik woon samen met mijn man en 2 dochters in Beltrum.
In juli 2018 heb ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond.
Als pedagogisch medewerker heb ik veel ervaring opgedaan bij andere kinderdagverblijven.
Ik vind het belangrijk dat elk kind zich mag ontwikkelen op zijn eigen tempo en in aanraking komt met de natuur.

Mijn dag is geslaagd als de kinderen een fijne dag hebben gehad!

Stamgroep: Bezige Bijtjes

Hallo allemaal,

Ik ben Karin en ik heb twee zoons.
Van jongs af aan was het voor mij duidelijk dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Inmiddels ben ik al jaren werkzaam in de kinderopvang. Nog steeds is en blijft het bijzonder om alle kinderen te zien groeien en ontwikkelen ieder op hun eigen manier.
Naast werken in de kinderopvang heb ik ook nog andere hobby’s zoals wandelen, koken, fietsen, werken in de moestuin en genieten van de natuur.

Ik hoop dat we elkaar snel ontmoeten!

Stamgroep: Koddige Kevertjes

Ik ben Babs Schippers en woon met mijn 3 kinderen in Vorden. Toen zij klein waren, heb ik zelf ook gebruik gemaakt van het kinderdagverblijf en gastouderopvang. Zo fijn dat er fijne plekken zijn waar je je kind kunt brengen als je zelf werkt.
Ik heb altijd al affiniteit gehad met jonge kinderen. Als oudste kleinkind heb ik heel wat neefjes en nichtjes mogen vasthouden en knuffelen. Ik vind het wonderlijk hoe een kind zich in de eerste 4 jaar van zijn/haar leven ontwikkeld. Van compleet afhankelijk naar mini-mensje. Als kind wilde ik graag op de kraamafdeling werken. Uiteindelijk ben ik in de kinderopvang aan het werk gegaan. Na een switch naar de grafische sector, ben ik nu weer op de plek waar mijn hart ligt; de kinderopvang. Madelief is een kinderdagverblijf met een mooie visie op een prachtige locatie, waar ik graag werk.

Tot ziens!

Stamgroep: Koddige Kevertjes

Mijn naam is Inge ten Have en ik woon in Almen. In 2019 heb ik mijn opleiding pedagogisch medewerker afgerond. Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan met stage lopen bij verschillende bedrijven.

In mijn vrije tijd geniet ik er van om leuke dingen te doen met vriendinnen,  ook ben ik vaak te vinden op het voetbalveld.

Ik vind het erg leuk om bij Madelief te werken.  Op een mooie locatie waar kinderen plezier kunnen maken en zich op hun eigen manier kunnen/mogen ontwikkelen.  Ik geniet elke dag weer van dit werk.

Tot ziens bij Madelief!

Stamgroep: Vrolijke Vlinders

Mijn naam is Sileke. Ik woon met mijn man en twee zonen in Steenderen.

Ik heb mijn hele werkzame leven in de kinderopvang gewerkt, en ik ben hier nog lang niet op uitgekeken. Het is zo mooi om bij elk kind te zien hoe het zich ontwikkelt, en er achter te komen wat dit kind nodig heeft van mij, en om samen de wereld te ontdekken.

Bij Madelief vind ik alles wat ik zoek in een goede kinderopvang. De respectvolle benadering en de aandacht voor het kind, de natuur en het buiten-zijn  maken dat ik hier graag werk.

In mijn vrije tijd ben ik graag dingen aan het maken. Naaien, schilderen, zagen, timmeren:  ik leer graag nieuwe dingen.  Maar  ik ben ook heel goed in luieren.  In de tuin – in de zon of bij een vuurtje-  kan ik heerlijk niksen, een boek lezen of kletsen met vrienden.

 

Tot snel!

Stamgroep: Koddige Kevertjes

Mijn naam is Kiné Louws en ik woon in Zutphen. In juni 2020 heb ik mijn opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang afgerond.
Ik ben half Senegalees (West-Afrika) en half Nederlands.
Mijn hobby’s zijn: lezen, tekenen/schilderen, verhaaltjes schrijven, afspreken met vrienden & af en toe een Netflix marathon vind ik ook niet verkeerd.

Ik vind het heel erg leuk dat ik bij Madelief mag werken en dat ik op zo’n mooie plek ervaring op kan doen.

Als u meer van mij wilt weten, kom dan gerust naar mij toe.

Tot snel!

Stamgroep: Bezige Bijtjes en vaste invalkracht

Hoi,

Ik ben Suzan Megens en ik woon samen met Thijs en onze kinderen Kyra en Twan in Zutphen.
Na de geboorte dan Kyra kwam ik in aanraking met de kinderopvang en ik vond het zó leuk dat ik me heb omgeschoold tot pedagogisch medeweker. En ik ben heel blij dat ik dát gedaan heb!

Ik wil kinderen helpen de wereld te ontdekken en ik ben ervan overtuigd dat ze juist iets leren als ze iets interessant vinden. Daarom vind ik het belangrijk om naar het individu te kijken en in te spelen op zijn of haar interesses op dat moment.

Verder vind ik het fijn om lekker te wandelen in de natuur, af en toe tegen een boxszak aan te meppen en kan ik uren doorbrengen op Pinterest om ideeën en inspiratie op te doen.

Fijn om bij Madelief te mogen werken!
Stamgroep: Vrolijke Vlinders

Hoi,

Mijn naam is Sharona van Malsen en ik woon in Vorden. In 2022 heb ik mijn diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald. Tijdens mijn opleiding heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt en kwam ik er al gauw achter dat ik het leuk vind om met jonge kinderen te werken.
Ik vind het mooi om te zien dat elk kind zich op een andere manier ontwikkeld. Bij Madelief kunnen de kinderen volop ontdekken op hun eigen manier. En dat is wat ik leuk vind!

Tot ziens!

 

Stamgroep: Vrolijke Vlinders en vaste invalkracht

Hoi Allemaal,

Mijn naam is Daphne en ik werk op de Bezige Bijtjes. Ik ben inmiddels alweer een paar jaar bij Madelief en ik vind het ontzettend leuk en gezellig. Elke dag is anders en ieder kind is anders, dat is wat het ook zo leuk maakt om bij de kinderdagopvang te werken.

Ik ben erg enthousiast, sociaal en leergierig. Ik vind het heel erg belangrijk om, als het kind gebracht wordt, eerst het kind welkom te heten zodat het zich gelijk op zijn/ haar gemak voelt.

In mijn vrije tijd speel ik volleybal. Dit doe ik al sinds mijn 6de. Ik train 2x in de week en elke zaterdag hebben wij een wedstrijd. Op dit moment spelen wij 2de klasse. Ik vind het leuk om in een team te spelen en te werken.

Hopelijk tot ziens.

Groetjes Daphne

 

Stamgroep: Bezige Bijtjes en vaste invalkracht

Ik ben Britt Stegeman en ik woon in Laren. 

Ik werk op de babygroep de Koddige Kevertjes. Ik vind het enorm leuk om de baby’s van klein en afhankelijk te zien groeien tot peuters met hun eigen karakter. Ieder kind is anders en dat maakt mijn werk zo leuk! Ook vind ik het belangrijk om er samen met ouders voor te zorgen dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt. 

Werken bij madelief sluit aan bij mijn eigen visie. Daarbij is het een prachtige locatie met een huiselijke sfeer. 

Tot snel! 

 

Stamgroep: Koddige Kevertjes en vaste invalkracht

Mijn naam is Esther, getrouwd met Huib en we hebben een zoon en een dochter. Wonend in Doetinchem.
Na 31 jaar met veel plezier in de kraamzorg te hebben gewerkt heb ik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan.
Dat ik kies voor de kinderopvang dat is niet zo gek. Het omgaan en werken met het opgroeiende kind dat is en blijft mijn passie.
Per 1 nov 2023 heb ik mijn diploma PW4 behaald.

Hoe mooi is het dat het jonge opgroeiende kind zo dichtbij natuur/dier mag spelen om zichzelf te ontwikkelen in zijn eigen tempo en belevingswereld. Een kind dat zich vrij en geborgen voelt groeit. Dat spreekt mij zo aan bij Madelief !

Tot gauw 🙂

Stamgroep: Bezige Bijtjes en vaste invalkracht

Mijn naam is Charlotte Vonk en ik woon samen met mijn vriend en dochter in Zutphen. In 2020 heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond.
Elk kind is uniek en hierbij probeer ik in te spelen op de behoeftes van ieder kind. Met veel liefde draag ik zorg voor de kinderen.
In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met fotograferen.
Ik hoop snel kennis te maken!
Liefs,
Charlotte

Stamgroep: Koddige Kevertjes

Mijn naam is Cecile Spoelder en sinds september 2023 vervul ik de rol van pedagogisch beleidsmedewerker.

Ik heb vele jaren in de kinderopvang in Deventer gewerkt. Door mijn verhuizing naar Zutphen kwam ik in aanraking met kinderdagverblijf Madelief. Het is een schitterende locatie in het buitengebied met talloze mogelijkheden voor kinderen om zich te ontwikkelen, zowel binnen als buiten. Het is een fijne plek waar ieder kind zich in zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen binnen de veilige omgeving en samen met andere kinderen kan spelen. Opgroeien bij Madelief gun je ieder kind!

Pedagogisch beleidsmedewerker

Mijn naam is Roos en ik woon in Zutphen. In 2006 heb ik mijn opleiding Front-Office afgerond en hierna heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk gevolgd. In 2011 heb ik het diploma PW3 behaald. Daarna ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in de kinderopvang en heb ik ook verschillende cursussen gevolgd op het gebied van psychologie.

In september 2013 heb ik samen met mijn zus en mijn vader Ton, Madelief geopend. Dit vanuit de visie om een fijne en veilige plek voor kinderen te creëren in de vrije natuur, waar een kind nog kind mag zijn!

Samen met Ton geef ik op dit moment met veel plezier leiding aan Madelief.
Naast het leidinggeven verzorg ik de administratie van Madelief en zult u mij ook af en toe, als helpende hand, op de groep zien.
Het werken met kinderen, het contact met ouders en met collega’s geeft mij energie omdat elke dag weer anders is!

Leidinggevende/ administratief medewerker