Het team van Madelief bestaat op dit moment uit 12 ervaren pedagogisch medewerkers en de locatiemanager.

Mijn naam is Suzanne. Vanaf dat ik het mij kan herinneren ben ik altijd in de weer geweest met kinderen. Toen ik acht jaar oud was ging ik in de buurt bij alle pas geboren baby’s op kraamvisite om een flesje te geven of te knuffelen en een luier te verschonen. Ook zorgde ik heel graag voor mijn jongere zusjes. Ik had altijd de wens jong moeder te worden en ik heb nu twee mooie dochters.

Ik ben ruim acht jaar werkzaam geweest als gastouder en sinds ik mijn diploma PW4 heb behaald heb ik ervaring opgedaan in verschillende kinderdagverblijven, waaronder ook een antroposofisch kinderdagverblijf.

Het is echt genieten om met kinderen te werken. Het is prachtig om te zien hoe ieder kind zich op zijn eigen manier en tempo ontwikkelt. Het is zo dankbaar werk om hier getuige van te zijn en de kinderen veiligheid en liefde te geven. Iedere dag is weer anders en uitdagend en juist de kleine momentjes van verzorgen, een knuffel of een lach, maakt dit werk zo bijzonder.

Wat vind ik de kracht van Madelief?
Ik vind niets zo geweldig voor kinderen als een kleinschalig kinderdagverblijf midden in de natuur, waar ze lekker veel buiten kunnen spelen en ontdekken. Een plek waar (hoogsensitieve) kinderen gezien worden en alle aandacht en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen op hun eigen tempo, omringd door veiligheid en liefde.

Mijn naam is Jantine en woon samen met mijn vriend in Laren. We hebben 2 zoontjes.

Na het behalen van mijn SPW4 diploma ben ik gelijk aan het werk gegaan in de kinderopvang. Inmiddels heb ik daar al jaren ervaring in opgedaan. Ik vind het mooi om te zien hoe elk kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt. Ieder kind heeft een eigen benadering nodig.

Kinderen zijn zo eerlijk en spontaan, elke dag is weer anders. Daar kan ik echt van genieten!

Mijn naam is Esther en woon in Zutphen. Ik ben getrouwd en ben trotse moeder van 3 kinderen.

Na het behalen van mijn diploma’s, ben ik aan het werk gegaan in de kinderopvang. Het werken met kinderen is mijn passie en geniet dan ook elke dag van alle kinderen. Ik vind het geweldig dat ik bij zo’n uniek kinderdagverblijf als Madelief mijn werk mag voortzetten.

Van kleins af aan was het voor mij al duidelijk dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Het is en blijft zo bijzonder om alle kindjes te zien groeien en ontwikkelen, ieder op hun eigen manier.

Elke dag is weer opnieuw een feestje als je al die blije snoetjes ziet!!

Mijn naam is Joyce Peters en ik woon in Warnsveld. Na het behalen van mijn diploma als Pedagogisch Medewerkster ben ik meteen aan de slag gegaan binnen een kinderdagverblijf. Sinds november 2015 ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf Madelief.

Wat mij aanspreekt binnen de kinderopvang is dat er uit wordt gegaan van de kracht van het kind. Het kind moet zich zelf zo veel mogelijk kunnen ontdekken en ontplooien. Tevens vind ik belangrijk dat het kind vooral zichzelf kan zijn.

Ik vind het geweldig om bij Madelief werkzaam te mogen zijn. De mooie locatie, de dieren en de manier van werken spreken mij erg aan.

Tot ziens bij Madelief!

Mijn naam is Jenny Peters. Ik woon met mijn man in Wichmond, we hebben 2 dochters en 4 kleinkinderen.

Ik werk met veel plezier in de kinderopvang, sinds maart 2016 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij kinderopvang Madelief. Het werken met kinderen is echt mijn passie, het is erg mooi om te zien hoe ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt. Madelief is een kinderdagverblijf met een duidelijke visie waar het kind voorop staat en het is een mooie omgeving met uitdagende speelruimte.

Tot ziens bij Madelief.

Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Suzan Smeets, geboren en getogen in de Achterhoek , samenwonend en moeder van twee fantastische kinderen, Lotte en Bram.

Mijn grote hobby is het spelen van toneel en straattheater, daarnaast klus ik graag in en rondom mijn huis. Ik werk al vele jaren met kinderen en heb in die tijd verschillende functies in de kinderopvang met veel plezier vervuld.

Ik vind het erg leuk om bij Madelief te werken. KDV Madelief ligt op een prachtige plek waar alle kinderen alle vrijheid en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en op te groeien, ieder op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Ik draag graag bij aan een fijne plek waar u uw kind met een gerust hart kunt brengen en waar iedereen zich welkom voelt.

Ik hoop u gauw te ontmoeten,

Hartelijke groeten,

Suzan

Ik ben Suzanna Klein Gunnewiek en ik woon samen met mijn man en dochter in Beltrum.
In juli 2018 heb ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond.
Als pedagogisch medewerker heb ik afgelopen 5 jaar ervaring opgedaan bij andere kinderdagverblijven.
Ik vind het belangrijk dat elk kind zich mag ontwikkelen op zijn eigen tempo en in aanraking komt met de natuur.

Mijn dag is geslaagd als de kinderen een fijne dag hebben gehad

Groetjes,

Suzanna

Hallo allemaal,

Ik ben Karin en ik heb twee zoons.
Van jongs af aan was het voor mij duidelijk dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Inmiddels ben ik al jaren werkzaam in de kinderopvang. Nog steeds is en blijft het bijzonder om alle kinderen te zien groeien en ontwikkelen ieder op hun eigen manier.
Naast werken in de kinderopvang heb ik ook nog andere hobby’s zoals wandelen, koken, fietsen, werken in de moestuin en genieten van de natuur.

Ik hoop dat we elkaar snel ontmoeten.

Groetjes, Karin

Hallo allemaal,

Even voorstellen!!
Mijn naam is Anne en woon in Warnsveld samen met mijn vriend en dochter en 2 katten.
Voordat ik bij madelief kwam werken heb ik 2 jaar op een BSO gewerkt.
Ook heb ik veel stage ervaring opgedaan in de kinderopvang tijdens mijn studie.
Ik heb pedagogisch medewerker afgerond en mijn hart ligt bij het begeleiden van kinderen.
Ik hou van de natuur en ben een echte dierenvriend. Daarom vind ik het geweldig dat ik nu bij Madelief mag werken en heb er heel veel zin in! Kom gerust even bij mij voor vragen of een praatje.
Ik hoop jullie snel beter te leren kennen.

Groetjes Anne

Beste ouders,

Mijn naam is Lotte en ik ben vanaf september 2018 de nieuwe invalkracht bij kinderdagverblijf Madelief. Mijn hart ligt bij het werken met kinderen en ik vind het geweldig om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling en opvoeding van uw kind. Ik sluit graag aan bij de belevingswereld van uw kind en zet mijn creativiteit daar op in. Wat mij aanspreekt aan werken bij Madelief is vooral het buitenleven, hier valt veel te ontdekken en te beleven. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten of er op uit!

Groetjes Lotte

Ik ben Arina. Ik woon met mijn 2 dochters in Deventer.
Ik werk al ruim 20 jaar in de kinderopvang en sinds 2017 voor het unieke Madelief.
In mijn vrije tijd luister ik graag naar allerlei soorten muziek . Dat kan van “house tot Strauss “ zijn. Verder hou ik erg veel van kunst en bezoek ik vaak musea.
Omdat ik het heerlijk vind om te wandelen en fietsen in de natuur, voel ik bij Madelief erg op mijn plek.
Het is fijn om in zo midden in de natuur met kinderen te mogen werken en te zien hoe goed het voor hun ontwikkeling is zo veel buiten te zijn.
Ook de respectvolle benadering van kinderen, zoals die bij Madelief gebruikelijk is, sluit prima aan bij mijn eigen visie op goede kinderopvang.
Vanaf 1 januari 2019 mag ik voor Madelief naast mijn werk al pedagogisch medewerker invulling geven aan de nieuwe functie “ pedagogisch coach”
Een erg leuke uitdaging!

Ik ben Babs Schippers en woon met mijn 3 kinderen in Vorden. Toen zij klein waren, heb ik zelf ook gebruik gemaakt van het kinderdagverblijf en gastouderopvang. Zo fijn dat er fijne plekken zijn waar je je kind kunt brengen als je zelf werkt.
Ik heb altijd al affiniteit gehad met jonge kinderen. Als oudste kleinkind heb ik heel wat neefjes en nichtjes mogen vasthouden en knuffelen. Ik vind het wonderlijk hoe een kind zich in de eerste 4 jaar van zijn/haar leven ontwikkeld. Van compleet afhankelijk naar mini-mensje. Als kind wilde ik graag op de kraamafdeling werken. Uiteindelijk ben ik in de kinderopvang aan het werk gegaan. Na een switch naar de grafische sector, ben ik nu weer op de plek waar mijn hart ligt; de kinderopvang. Madelief is een kinderdagverblijf met een mooie visie op een prachtige locatie, waar ik graag werk.

Tot ziens,
Babs

Beste ouders,

Graag zou ik mezelf willen voorstellen: ik heet Diana Visser.

In 2018 zijn we met het gezin (man en 3 kinderen) verhuisd vanuit Rotterdam naar de Achterhoek, Harfsen.
Een maand nadat mijn 2e kind was geboren, mocht ik mijn diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening in ontvangst nemen.
In Rotterdam ligt mijn arbeidsverleden als Kinderwerker, Bredeschoolcoördinator, pedagogisch medewerker en peuterspeelzaalleidster.
Behalve het werk heb ik nog meer dingen meegenomen: creativiteit, (voor) lezen, bewegen op muziek en de liefde voor de natuur.
Het meest geniet ik van de kinderen, want zij verassen mij elke keer, zoals een kindje dat mij de eerste ochtend al een ‘high five’ geeft, peutertjes die mij veel ijsjes van zand geven en de grotere kinderen die de getallen al kennen. En wat mij ook doet verwonderen en blij maakt, is de zorg en hartelijkheid van de medewerkers!

Groetjes,

Diana

Mijn naam is Marjolijn de Jong en ik woon in Eerbeek. In september 2018 ben ik bij Madelief begonnen met stage lopen om mijn laatste jaar pedagogisch medewerker niveau 4 af te ronden. Na het behalen van mijn diploma heb ik de mogelijkheid gekregen om vanaf juni tot december bij Madelief te komen werken als invalkracht. Na december ga ik eerst reizen om vervolgens de opleiding HBO Social work te studeren. Ondanks dat ik het werken in de kinderopvang super leuk vind wil ik mij graag verder ontwikkelen. Maar ik ben wel heel blij dat ik eerst een half jaar hier mag komen werken en heb er super veel zin in.

Ik vind het erg belangrijk om te werken vanuit de belevingswereld van het kind en hier op in te spelen. Daarnaast vind ik het super belangrijk dat kinderen veel buiten kunnen spelen en de ruimte krijgen om te ontdekken. Ik vind het ook mooi om te zien dat Madelief hier zoveel aandacht voor heeft. De locatie, de natuur en de dieren trokken mij dan ook erg aan en ik ben erg blij dat ik nog even bij Madelief kan blijven.

Groetjes Marjolijn

Mijn naam is Roos en woon in Zutphen. In 2006 heb ik mijn opleiding Front-Office afgerond en ben daarna de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk gaan volgen. In 2011 heb ik het diploma PW3 behaald. Ik ben in totaal 3 jaar werkzaam geweest binnen de kinderopvang.

Ik vind het leuk om bij Madelief te werken omdat de kinderen hier alle ruimte krijgen om buiten te spelen en nog echt kunnen genieten van het kind zijn. Het werken met kinderen geeft mij energie omdat elke dag weer anders is!

Naast het verzorgen van de administratie zult u mij ook af en toe op de groep zien.