Bij kinderdagverblijf Madelief hebben we verschillende soorten opvang.

Vaste dagdelen

Opvang in de vorm van vaste dagdelen betekent opvang voor uw kind op 1 of meerdere vaste dagen in de week. Of een dagdeel daarvan. Bijvoorbeeld: maandag en woensdag de hele dag en donderdag alleen de ochtend.
Als u kiest voor de opvang in de vorm van vaste dagdelen heeft u ook nog de keuze uit vier verschillende contracten:

  • Een 52-weken contract waarin u recht heeft op 52 weken opvang per jaar op de door u gekozen vaste dag/dagen in de week. Uw kind kan het gehele jaar komen.
  • Een 48-weken contract waarin u recht heeft op 48 weken opvang per jaar op de door u gekozen vaste dag/dagen in de week. Omdat wij het gehele jaar open zijn bent u vrij om de 4 weken vakantie in te vullen. De vakantie dient wel in aaneengesloten periodes van minimaal 5 werkdagen te worden opgenomen.
  • Een 46-weken contract waarin u recht heeft op 46 weken opvang per jaar op de door u gekozen vaste dag/dagen in de week. Omdat wij het gehele jaar open zijn bent u geheel vrij om de 6 weken vakantie in te vullen. De vakantie dient wel in aaneengesloten periodes van minimaal 5 werkdagen te worden opgenomen.
  • Een 42-weken contract waarin u recht heeft op 42 weken opvang per jaar op de door u gekozen vaste dag/dagen in de week. Omdat wij het gehele jaar open zijn bent u geheel vrij om de 10 weken vakantie in te vullen. De vakantie dient wel in aaneengesloten periodes van minimaal 5 werkdagen te worden opgenomen

Madelief heeft dus geen verplichte sluitingsweken! Op nationale feestdagen zijn wij wel gesloten.

Het uurtarief voor opvang in vaste dagdelen kunt u vinden onder het kopje tarieven.

Extra Opvang

U kunt onverwachts verlegen zitten om extra opvang buiten de vaste opvangdagen om. Daarom bieden we bij Madelief de extra opvang aan. U kunt deze opvang ieder moment aanvragen en als er plaats is kan u kind gebracht worden.

Het uurtarief voor extra opvang is gelijk aan uw contracttarief. Aan het eind van de maand zal de extra opvang gefactureerd worden naast de maandfactuur.

Ruilen

Het kan voorkomen dat u een vaste opvangdag, incidenteel, wilt ruilen. Voorbeeld: uw kind komt wekelijks op de donderdag bij Madelief en nu komt het u beter uit om uw kind deze week op vrijdag naar de opvang te brengen.

Wij willen ons daar zo flexibel mogelijk in opstellen. Bij KDV Madelief hanteren wij daarom de 48-uursregel. Als u 48 uur van te voren contact met ons opneemt kunt u ten allen tijden ruilen, indien er plaats is.

Ziektedagen mogen helaas niet geruild worden.