In onderstaand overzicht zijn de tarieven opgenomen die kinderdagverblijf Madelief in 2024 hanteert voor de diverse opvangvormen en voor een verschillend aantal weken per jaar (52 of 42 weken). Ons uurtarief is inclusief de verzorgingskosten (zoals luiers), de lunchkosten, de tussendoortjes en de uitstapjes/feestjes.

 

Tarieven bij vaste dagen (in euro’s)

Weken per jaar 52 42
Uurtarief 10,64 11,40
Kosten per dag 122,36 131,10
Bruto kosten per maand (gemiddeld) 530,19 458,85
Netto kosten (ca) per
maand bij belastbaar
inkomen van € 60.000
118,56 126,32

 

 

De kosten worden, behoudens eventuele extra dagen, over het jaar verdeeld en maandelijks in rekening gebracht. Dit heeft voor u het voordeel dat de kosten maandelijks gelijk zijn.
De kosten voor de kinderopvang hangen af van uw persoonlijke situatie. Op de pagina van Netto bijdrage berekenen krijgt u makkelijk en snel inzichtelijk wat uw (netto) kosten zijn voor de kinderopvang.

U kunt de Kinderopvangtoelage aanvragen bij de Rijksoverheid. Op de pagina Kinderopvangtoeslag kunt u lezen hoe de regels van het Rijk zijn voor het verkrijgen van de kinderopvangtoelage. U kunt hier ook lezen op welke website u uw toeslag kunt berekenen en hoe u deze kunt aanvragen bij de Rijksoverheid.

Indien u vragen heeft over de hoogte van uw kinderopvangtoeslag, of welk contract (52 of 42 weken) het beste bij uw situatie past, neem dan contact op met onze medewerkster planning en administratie voor een afspraak. Wij willen u hier graag bij helpen/adviseren.

Voor de aanvraag van de kinderopvangtoeslag heeft u een plaatsingsovereenkomst nodig. Deze kunt u aanvragen bij onze medewerker planning en administratie.