Onze oudercommissie zien wij als een belangrijk onderdeel van kinderdagverblijf Madelief. De oudercommissie behartigt de belangen van ouders en kinderen. Het is een belangrijk adviesorgaan voor onze organisatie op het gebied van opvoeding, veiligheid, gezondheid, hygiëne, speelmogelijkheden en andere activiteiten.

Daarnaast heeft de oudercommissie een signalerende functie. Zijn er knelpunten? Dan zal de oudercommissie dat bij de locatiemanager van KDV Madelief aankaarten. 

De oudercommissie is te bereiken via: oudercommissie@kdvmadelief.nl

Leden oudercommissie

 

Marijke van Dijk
Voorzitter

Ik ben Marijke van Dijk. Samen met mijn man Thomas zijn wij de trotse ouders van onze zoon Jesse, dochtertje Sophie en zoontje Julian.
Ik werk met veel plezier bij Brandweer Noord- en Oost- Gelderland als communicatieadviseur en persvoorlichter.
Ik vind het fijn om via de oudercommissie een bijdrage te kunnen leveren aan de zorg voor alle kindjes bij Madelief.

Annemieke van Campen

Ik ben Annemieke van Campen, sinds kort in de oudercommissie en de moeder van Mette. Mette is 2 jaar en is op vrijdag bij de bijtjes, ze heeft 2 broers,  Lars van 11 en Stan van 10. Mocht ik iets voor je kunnen betekenen spreek me dan zeker aan!

Heleen Blok

Hallo, mijn naam is Heleen. Samen met Stefan heb ik een zoon Bosse die we 2x in de week naar de Bijtjes brengen. Ik werk 3 dagen in de week als docent Duits op een school voor mavo,havo en vwo. In mijn werk heb ik te maken met ouders en de oudercommissie en ik vind het ontzettend interessant om dit een keer van de andere kant mee te mogen maken. Dit was ook de reden dat ik mij gelijk aangemeld heb voor de oudercommissie bij Madelief. Neem gerust contact op wanneer je vragen of problemen hebt!