Onze oudercommissie zien wij als een belangrijk onderdeel van kinderdagverblijf Madelief. De oudercommissie behartigt de belangen van ouders en kinderen. Het is een belangrijk adviesorgaan voor onze organisatie op het gebied van opvoeding, veiligheid, gezondheid, hygiëne, speelmogelijkheden en andere activiteiten.

Daarnaast heeft de oudercommissie een signalerende functie. Zijn er knelpunten? Dan zal de oudercommissie dat bij de locatiemanager van KDV Madelief aankaarten. 

De oudercommissie is te bereiken via: oudercommissie@kdvmadelief.nl

Leden oudercommissie

 

Carlijn ter Bogt- Kappert

Ik ben Carlijn ter Bogt-Kappert en woon samen met mijn man Jochem en onze dochter Marlien op een woonboerderijtje in het buitengebied van Zutphen. Marlien komt al vanaf drie maanden leeftijd (januari 2020) drie dagen in de week bij Madelief. Mijn doel is om de oudercommissie (OC) te ondersteunen en daarmee een helpende hand te bieden aan de kinderdagopvang. Door zitting te nemen in de OC kan ik samen met de ander OC leden de belangen behartigen van alle andere ouders en zo nodig op die manier mijn steentje bijdragen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat onze kinderen zich fijn voelen tijdens de opvang en wij met een gerust hart ons kostbaarste bezit achter kunnen laten.

Heleen Blok

Hallo, mijn naam is Heleen. Samen met Stefan heb ik een zoon Bosse die we 2x in de week naar de Bijtjes brengen. Ik werk 3 dagen in de week als docent Duits op een school voor mavo,havo en vwo. In mijn werk heb ik te maken met ouders en de oudercommissie en ik vind het ontzettend interessant om dit een keer van de andere kant mee te mogen maken. Dit was ook de reden dat ik mij gelijk aangemeld heb voor de oudercommissie bij Madelief. Neem gerust contact op wanneer je vragen of problemen hebt!