Onze oudercommissie zien wij als een belangrijk onderdeel van kinderdagverblijf Madelief. De oudercommissie behartigt de belangen van ouders en kinderen. Het is een belangrijk adviesorgaan voor onze organisatie op het gebied van opvoeding, veiligheid, gezondheid, hygiëne, speelmogelijkheden en andere activiteiten.

Daarnaast heeft de oudercommissie een signalerende functie. Zijn er knelpunten? Dan zal de oudercommissie dat bij de locatiemanager van KDV Madelief aankaarten. 

De oudercommissie is te bereiken via: oudercommissie@kdvmadelief.nl

Leden oudercommissie

Marijke van Dijk
Voorzitter

Ik ben Marijke van Dijk. Samen met mijn man Thomas zijn wij de trotse ouders van onze zoon Jesse en dochtertje Sophie.
Ik werk met veel plezier bij Brandweer Noord- en Oost- Gelderland als communicatieadviseur en persvoorlichter.
Ik vind het fijn om via de oudercommissie een bijdrage te kunnen leveren aan de zorg voor alle kindjes bij Madelief.

Ron Hubert

Mijn naam is Ron Hubert, getrouwd met Sabine en de vader van Marek. Marek zit als een van de weinige kinderen 3 aaneengesloten dagen op het kinderdagverblijf. Het is dus van belang dat onze wensen over de opvoeding van Marek overeenkomen met de visie van Madelief. Maar natuurlijk bovenal dat Marek het er naar zijn zin heeft.
Reden om mij aan te melden bij de OC van Madelief is waarborgen van een gezonde verstandhouding tussen ouders en Madelief in de breedste zin van het woord.
In het dagelijks leven ben SAP Solution Architect bij een producent van o.a. Veevoeders en meststoffen in Apeldoorn.

Oudercommissie Elvira Folmer
Elvira Folmer
Secretaris

Ik ben Elvira Folmer, getrouwd met Erwin, en moeder van Lotte (3-12-2012) en Jens (2-12-2013). Lotte zit inmiddels op school en heeft een heerlijke, onbezorgde tijd achter de rug bij Madelief. Jens houdt van de ruimte buiten en scharrelt daar graag rond. Een mooiere plek kun je je voor een kinderdagverblijf niet wensen!
Ik ben als onderwijskundige werkzaam bij SLO, en hou me daar vooral bezig met de invoering van verschillende onderwijsvernieuwingen zowel in het primair als in het voortgezet onderwijs.
Ik denk graag mee met het vormgeven aan zo’n mooi kinderdagverblijf als Madelief en mag dat doen in de rol van secretaris van de oudercommissie.