Als u zoekt naar kleinschalige Kinderopvang Eefde, dan bent u bij Kinderdagverblijf Madelief aan het juiste adres. Op een kleine 10 minuten rijafstand van Eefde vindt u Kinderopvang Madelief. Ons kinderdagverblijf ligt in het buitengebied en kenmerkt zich door de rustige, natuurlijke omgeving. Kinderopvang Eefde – Madelief richt zich op gezond eten en drinken, veel buitenlucht voor de kinderen, dieren en de natuur.

Het kind als individu

Bij Kinderdagverblijf Madelief zien wij ieder kind als individu. Elke kind heeft zijn eigen behoeften, interesses en persoonlijkheid. Kinderen hebben een aangeboren drang tot leren en ontdekken. Zij leren door de ervaringen die zij opdoen, al spelend en onderzoekend.

Het is onze taak om hen een omgeving te bieden waarin zij dit volop kunnen doen. De prachtige locatie vlakbij Eefde, met een grote en uitdagende buitenruimte waarin het gehele jaar veel te ontdekken is, biedt hier alle gelegenheid toe. Wij zien kinderen als volwaardig en wij vinden het belangrijk om hen met respect te behandelen. Hoewel wij ieder kind als individu zien en benaderen, zien wij het groepsproces als een waardevol aspect van de kinderopvang. Het deel uitmaken van een groep en het hebben van vaste groepsgenootjes biedt veel leerzame en leuke ervaringen. Kinderen leren van elkaar door naar elkaar te kijken, samen te spelen en elkaar te imiteren.

 

Kinderopvang Eefde - KDV Madelief

Kinderopvang Eefde – KDV Madelief

 

Kinderopvang Eefde – De Locatie

Kinderdagverblijf Madelief is gevestigd in ons nieuwe gebouw op woonboerderij De Borne. Gelegen aan de rand van Almen, vlakbij Eefde. Op deze prachtige en rustige locatie in het buitengebied verzorgen wij met veel enthousiasme kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij bieden kinderopvang aan in drie verticale groepen.

Gratis inschrijven

U kunt zich gratis inschrijven bij kinderdagverblijf Madelief via deze link. Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding. Na de inschrijving ontvangt u hierover een bevestiging. Voor de gewenste startdatum nemen wij contact met u op om een afspraak te plannen voor het intakegesprek. Het gewenste contract wordt verstuurd na de intake.

Meer informatie over Kinderopvang Eefde?

Kijkt u gerust rond op onze website om meer informatie over ons Kinderdagverblijf bij Eefde te vinden. Voor vragen kunt u ons contactformulier gebruiken of ons via onderstaande gegevens bereiken.

  • Tel. Administratie ( rondleiding, plaatsing, ruilingen en extra opvang) : 06-57457215 bereikbaar van ma t/m do van 9.00 tot 17.00 uur.
  • Tel. Vrolijke Vlinders en Bezige Bijtjes: 06-34882775 bereikbaar van 7.00 tot 18.30 uur
  • Tel. Koddige Kevertjes: 06-83820764 bereikbaar van 7.00 tot 18.30 uur

Kinderopvang Eefde - Kinderdagverblijf Madelief