[dt_benefits_vc column_width=”150″ columns_number=”4″ style=”1″ image_background=”true” image_background_border=”custom” image_background_border_radius=”100″ image_background_size=”120″ image_background_paint=”custom” image_background_color=”#20caf8″ image_hover_background_paint=”light” image_hover_background_color=”#444444″ icons_size=”100″ icons_paint=”light” icons_color=”#ffffff” icons_hover_paint=”light” icons_hover_color=”#dddddd” decorative_lines=”hover” header_size=”h5″ content_size=”normal” number=”8″ target_blank=”false” orderby=”date” order=”asc” animate=”one_by_one”]

Op zoek naar een kinderdagverblijf waar het warm en huiselijk is met alle ruimte voor uitdaging voor uw kind? Gericht op natuur, dieren, gezond eten en drinken en veel buitenlucht?

Dan bent u bij Kinderdagverblijf Madelief aan het juiste adres!

Kinderdagverblijf Madelief is gevestigd in ons nieuwe gebouw op woonboerderij De Borne. Gelegen aan de rand van Warnsveld, vlakbij Zutphen, achter de Warkense Molen. Op deze prachtige en rustige locatie in het buitengebied verzorgen wij met veel enthousiasme opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Kinderdagverblijf Madelief is een kinderopvang waar het warm en huiselijk is. Gericht op natuur, dieren, veel buitenlucht, gezond eten en drinken. Een kinderopvang waar kinderen spelend kunnen leren en zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Daarbij zullen we het leerproces stimuleren vanuit de interesses van uw kind.

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in grote organisaties hebben wij onze droom verwezenlijkt door opvang aan te bieden op een andere manier. Zonder uitlaatgassen, overvolle groepen en onbekende gezichten. Wij zijn geen organisatie waar uw kind zich moet ontwikkelen onder druk van de prestatiegerichte maatschappij.

Bij Madelief werken wij met een klein, vast en ervaren team waarbij openheid en eerlijkheid centraal staan. Communicatie tussen ouder en leidster is één van de speerpunten die aansluit bij onze visie. Met het natuurlijke en kleinschalige karakter van het kinderdagverblijf bieden wij een rustpunt voor
uw kind. Met de flexibele openingstijden van 07.00 tot 18.30 uur.

Gratis inschrijven

U kunt zich gratis inschrijven bij Kinderdagverblijf Madelief. Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding.
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging.